Metsästysseura Ilo hakee nettisivujen ylläpitäjää

Metsästysseura Ilo hakee nettisivujen ylläpitäjää seuran jäsenten keskuudesta. Seuran kotisivut toimivat yhdistyksen virallisena viestintäkanavana ja toiminta tapahtuu johtokunnan alaisuudessa. Kotisivujen on tarkoitus palvella yhdistystä virallisessa tiedottamisessa sekä seuran käyntikorttina ulospäin.

Jätä hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Johtokunta käsittelee hakemukset ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kategoriat: Tiedotteet | Jätä kommentti

Kutsu vuosikokoukseen 11.4.2021 klo 17 alkaen

Metsästysseura Ilo kutsuu jäseniään vuosikokoukseen 11.4.2021 klo. 17 alkaen. Kokous suoritetaan ulkotiloissa uuden lahtivajan läheisyydessä. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Suositeltavaa on ottaa omat maskit ja käsidesiä mukaan. Kahvitarjoilua ei järjestetä.

– Johtokunta –

Jäsenasiat | Metsästysseura ILO ry (msilo.net)

Kategoriat: Kokoukset | Avainsanoina , , | Jätä kommentti

Metsästysvuokrasopimusten päivitys käynnissä

Metsästysvuokrasopimusten päivitys on nyt ajankohtaista. Hirvieläinten luvat haetaan huhtikuulla, ja maaliskuulla päivitetään maanvuokrasopimuskartat uutta lupahakua ja metsästyskautta varten.

MIKÄLI VUOKRASOPIMUKSET EIVÄT OLE AJAN TASALLA HIRVIELÄINTEN LUPAHAUSSA, EI MYÖSKÄÄN HIRVIELÄIMIÄ VOIDA METSÄSTÄÄ KYSEISILLÄ ALUEILLA!

Jokaisen jäsenen tulee vuokrata yhdistyslain mukaan maansa metsästysseuralle. Vuokraamatta jättäminen on yhdistyksestä erottamisen peruste. Tarkista Reviiri-palvelusta tai OmaRiistasta kiinteistöjesi tilanne vuokrauksen kannalta. (Ohjeet alempana)

Päivitä vuokrasopimuksesi ilmoittamalla asiasta maarekisterinpitäjä Pasi Virtaselle, joko sähköpostitse pasivirtanen61(a) gmail.com tai puhelimitse 040-5500116. Ilmoita samalla kiinteistösi, joiden osalta päivitys tehdään sekä ajantasaiset yhteystietosi.

Ohjeet vuokrasopimusten tarkistamiseen;

REVIIRI; Kirjaudu Reviiri-palveluun joko tietokoneella www.reviiri.org tai tarkista kännykällä Trackerissa tai BBarkissa (vaatii kirjautumisen). Kännykällä valittuasi karttatason Metsästysseura Ilo ry aktiiviseksi, näet kiinteistösi värjättynä. Mikäli kiinteistösi ei ole värjättynä, ei kiinteistöstäsi ole vuokrasopimusta järjestelmässä.

Oma Riista; Kirjaudu Oma Riista -palveluun. Laita alueen tunnukseksi U2JHQ9FQ8W (väliaikainen tunnus) ja katso kartalta värjäämättömät alueet. HUOM! Oma Riista palvelussa ei näy kiinteistökohtaisia rajoitteita, eikä sitä voi käyttää metsästysvuokra-alueen perusteena. Palvelussa näkyy ainoastaan hirvieläimille vuokrattavat alueet. Ainoa paikka, josta näet metsästyskelpoiset alueet on Reviiri.

Lisätietoja;
Arttu Huhtanen sihteeri@msilo.net
Pasi Virtanen pasivirtanen61@gmail.com

Kategoriat: Uncategorized | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Ilveskokous Irjanpirtillä 29.11.2020 klo 18:00 alkaen

Metsästysseura Ilo ry:n ilveskokous Irjanpirtillä 29.11.2020 klo 18:00. Ilmoittautuminen ilvesjahtiin ainoastaan kokouksessa joko henkilökohtaisesti tai välimiesmenettelyllä.

Johtokunta

Kategoriat: Kokoukset, Suurpeto | Jätä kommentti

Metsästysseura Ilo ry. myy tuotteita lahtivajahankkeen rahoitukseen

Myyty Pelti-uretaani -elementtejä vaikka kyttäyskoppiin! Metsästysseura Ilo myy kuvien mukaiset pelti-uretaani -elementit tarjousten perusteella. Tarjoukset pyydetään osoittamaan sihteeri@msilo.net osoitteeseen viimeistään 6.1.2021.

Elementteihin voi tutustua Irjanpirtillä tarkempiin mittoihin ym.
Elementteihin voi tutustua Irjanpirtillä tarkempiin mittoihin ym.
Elementteihin voi tutustua Irjanpirtillä tarkempiin mittoihin ym.

Osta jouluhirvi! Metsästysseura Ilo ry. myy hirvenlihaa kokonaisina ruhoina tarjousten perusteella. Myynnissä on yksi aikuisen hirven ruho ja yksi vasan ruho. Tarjoukset €/ruhokilo pyydetään osoittamaan sihteeri@msilo.net osoitteeseen viimeistään 26.11.2020. Hirvet pyydetään joulu-tammikuussa. Keskimääräisen aikuisen ruhopaino n. 174 kg, vasan 78kg.

Kuva David Mark Pixabaystä

MYYTY Seura myy asentamatonta kattopeltiä suoraan lavalla 137m2 oheisen kuvan mukaisesti. Peltien pituus on 4850 mm. Muut kuvassa olevat palat käytetään seuran eduksi.

Peltejä voi käydä katsomassa lahtivajalla ja ostaja on velvollinen poiskuljettamaan pellit ennen talvea. Tarjoukset ja kyselyt sihteeri@msilo.net osoitteeseen 13.11.2020 mennessä.

Kategoriat: Hirvi, Lahtivaja, Tiedotteet | Jätä kommentti

Hirvi-/ peuraporukoiden välinen ampumakilpailu 12.9

Hirvi- ja peuraporukoiden välinen ampumakilpailu Mansikkamäessä 12.9.2020 klo 12:00.

Kilpailussa ammutaan 4+6 sarja (4 paikalleen ja 6 juoksevaa, pystyasennosta) ja porukan 5 parhaat tulokset muodostavat yhdessä joukkueen tuloksen. Ei osallistumismaksua.

Etukäteisilmoittautumista ei tarvita, mutta tule hyvissä ajoin paikalle. Kerätkää kaverit mukaan ja kaikkia porukoita kannustetaan mukaan kilpailuun!

Palkintona menestyneille ampujille purkitettua peuraa!

Lisätiedot kilpailusta; Martti Vahela 050 592 4454

TULOKSET; ILO Seuruehirvi Mansikkamäki 12.9.2020

1.Korkeakoski         387 p

2.Savioja                  378 p

3.Suttila                   205 p

4.Lintukangas         155 p

5.Huhtamo             147 p

6.Suontausta            67 p

7.Rekikoski                 0 p

Kategoriat: Ammunta, Hirvi | Avainsanoina , , | Jätä kommentti

Vieraslupamaksut

Kaudella 2020-2021 vieraskortin hinta on pienriistalle 10 € ja hirvieläinjahtiin 50 €. Vieraskortti on voimassa 24 h alkamishetkestä; ilmoita maksua tehdessäsi metsästyksen aloitusaika.

Vieraat voivat metsästää ainoastaan kutsuneen jäsenen seurassa. Aseellinen koiranohjaaja tarvitsee vieraskortin (esim. peurajahti) . Aseeton koiranohjaaja ei tarvitse vieraskorttia (esim. kyyhky- tai sorsajahti).

Näin maksat vieraskortin;

Verkkopankissa maksaessasi ilmoita viestikenttään seuraavat tiedot
– mikä vieraskortti (pienriista/sorkka)
– kutsujan nimi
– kutsutun nimi
– kortin voimassaoloaika

Maksa pankkitilille FI70 5059 0040 0038 23 / Saaja Metsästysseura Ilo ja summa 10 € pienriistakortti / 50 € sorkkaeläinkortti. Organisaatioille on olemassa laskutusmahdollisuus alla olevan linkin kautta. Tällöinkin maksu on oltava maksettuna ennen metsästystä.

Kausikortti kaudella 2020-2021 on 120 € ja johtokunta myöntää kortit tapauskohtaisesti. Hakemus osoitetaan johtokunnalle osoitteeseen sihteeri@msilo.net tai ollinheikki@dnainternet.net .

Kausikorttia varten tarvittavat tiedot tulee täyttää verkkolomakkeelle laskutusta varten. Maksu on oltava maksettuna ennen metsästystä ja kuitti on pidettävä mukana metsästettäessä. Huomioithan, että laskutukseen tarvitaan riittävästi aikaa. https://metsorekisteri.metsastajaliitto.fi/verkkolomakkeet/Tilaus/Tuote?organisaatio=2402910

Kategoriat: kausikortti, vieraat, vieraskortti | Avainsanoina , , | Jätä kommentti

Kutsu kesäkokoukseen

Metsästysseura Ilo ry. kutsuu jäseniään sääntöjen määräämään kesäkokoukseen Ilonrantaan (Äijäntie 29, Sastamala) 2.8.2020 kello 18:00 alkaen. Kesäkokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat sekä jäsenhakemusasiaa. Kahvitarjoilu 17:30 alkaen.

Johtokunta

Kategoriat: Kokoukset | Jätä kommentti

Lahtivajan rakentaminen etenee kovaa vauhtia

Viime vuonna aloitettu lahtivajahanke etenee kovalla vauhdilla ja nyt ollaan jo lähellä harjakorkeutta. Talkoolaiset ovat työskennelleet ahkerasti hankkeen eteen ja rakennuksen muoto alkaa jo hahmottua.

Sokkeli odottaa asennustaan
Pohjat on tasoiteltu runkoa varten ja runko odottaa asennustaan
Runkopalkkeja ryhdytään nostamaan paikalleen
Lahtivajan muoto alkaa jo hahmottua ja runko on saatu pystyyn.
Ovien paikkakin alkaa hahmottua
Kategoriat: Hirvi, Lahtivaja | Avainsanoina , , , | Jätä kommentti

Jäsenmaksulaskutukset vuonna 2020

EDIT; Jäsenmaksulaskut on lähetetty ja eräpäivä on sääntöjen (linkki SÄÄNNÖT) 4§ mukaan kesäkuun loppuun mennessä.

Jäsenrekisteristä (linkki JÄSENREKISTERI) voit käydä korjaamassa laskutustietosi ja valita sinulle sopivimman laskutustavan.

Jäsenrekisteristä; käy tarkistamassa tietosi oikeellisuus etenkin tilanteessa, jos kuulut USEAMPAAN METSÄSTYSSEURAAN. Ajoittain uusi jäsenrekisteri laittaa henkilön useammalle eri jäsennumerolle (vielä tuntemattomasta syystä). Jos et näe Omametso -rekisteristä (jäsenrekisteristä) kuin yhden Metsästäjäliiton jäsenrekisteriä käyttävän seuran jäsenyyden, voit tarkistaa numerosi jäsenmaksulaskulta.

Yllä olevasta kuvasta näet alleviivattuna jäsennumeron, ja seuran. Vastaavat tiedot näet jäsenmaksulaskultasi.

Mikäli sinulla ilmenee kyseinen ongelmatilanne, ota yhteyttä sml@kehatieto.fi ja ilmoita tietojesi olevan eri tunnuksilla ja yhdistettävät numerosi.

Kategoriat: Uncategorized | Avainsanoina , | Kommentit pois päältä artikkelissa Jäsenmaksulaskutukset vuonna 2020