Tietomurto Ilon nettisivuilla

Tämän viikon maanantaina oli seuran nettisivuilla ongelmia, joka johtui tietomurrosta. Jossa kopiotiin mm. sähköisen riistakorttilomakkeen kautta tänä ja viime vuonna jätetyt tiedot.

Henkilötiedoista tiedot rajoittuvat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti tietoon, jotka ovat riistakortin yhteydessä annettu. Mikäli tarvetta voit olla yhteydessä asiasta Jyrki Aaltonen ( aaltjy@gmail.com ) henkilöön seurassamme. Seuran johtokunta on ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin asian johdosta ja se on viranomaisten tiedossa.

Tämänvuotinen sähköinen riistakortti on siirretty eripalvelimelle tietoturvasyistä. Pääset lomakkeelle tästä.

-Johtokunta

Kategoriat: Tiedotteet | Kommentit pois päältä artikkelissa Tietomurto Ilon nettisivuilla

Ilveskokous Irjanpirtillä su 28.11.2021 klo 18:00

Metsästysseura Ilo ry:n ilveskokous Irjanpirtillä 28.11.2021 klo 18:00. Ilmoittautuminen ilvesjahtiin ainoastaan kokouksessa joko henkilökohtaisesti tai välimiesmenettelyllä.

Johtokunta

Kategoriat: Kokoukset, Suurpeto | Jätä kommentti

Peuran tilaus

Peuran ruho 5€/ruhokilo, peura paloiteltuna ja vakumiin pakattuna 8,5€/ruhokilo. Yleensä peuran ruhopainosta noin 40- 50% on lihaa, joka jakaantuu niin että noin 50% on jauhelihaa, 50% paisteja ja filettä.

Aikuisen peuran ruhopaino vaihtelee 30-50kg välillä ja vasan ruhopaino 15-25 kg välillä.

Peuran ruhot ja vakuumiin pakatut lihat luovutetaan Metsästysseura Ilo Ry:n lahtivajalta sovittuna ajankohtana. Räikänmaantie 658, Huittinen. Toimitusajankohta on 5.9.2021-20.2.2022. Peuroja toimitetaan tilausjärjestyksessä, niin kaun kuin myytäviä peuran lupia on jäljellä.

Tilaus on sitova ja tilaamansa peura on oltava maksettuna luovutushetkellä. Tilaamastaan luovutukseen tulevasta peurasta saa 3-5 päivää ennen luovutusta ilmoituksen, sekä laskun.

Myytäviin peuroihin liittyvät kyselyt iltaisin Tommi Aaltonen 0505238190 tommi.aaltonen@gmail.com, tai Tero Lehtonen 0503834361

Kategoriat: Hirvi, Tiedotteet | Jätä kommentti

Hirvi- ja peurakokous 15.8.2021

HUOM!! KOKOUSPAIKKA VAIHTUNUT

Hirvi- ja peurajahtiin aikoville ilmoittautuminen ja järjestäytyminen sunnuntaina 15.8. klo 18 Lahtivajalla Räikänmaantie 658, Huittinen. Kokouksessa käsitellään kauden 2021-2022 hirvieläinjahdin asiat. Kokous pidetään ulkotiloissa turvavälit ja maskisuositukset huomioiden.

Tervetuloa
-Hirvisihteeri-

Kategoriat: Hirvi, Kokoukset | Kommentit pois päältä artikkelissa Hirvi- ja peurakokous 15.8.2021

Ms Ilo kesäkokous 8.8.2021

HUOM!! KOKOUSPAIKKA MUUTTUNUT

Kutsu Ms Ilon jäsenille kesäkokoukseen uudelle lahtivajalle (Räikänmaantie 658). Aika 8.8. klo 18 alkaen. Käsitellään sääntöjen kesäkokoukselle määräämät asiat, sekä lisäksi jäsenasioita. Kokous pidetään ulkotiloissa, turvavälit ja maskisuositukset huomioiden.

Tevetuloa
-Johtokunta-

Kategoriat: Kokoukset | Jätä kommentti

Metsästysseura Ilo hakee nettisivujen ylläpitäjää

Metsästysseura Ilo hakee nettisivujen ylläpitäjää seuran jäsenten keskuudesta. Seuran kotisivut toimivat yhdistyksen virallisena viestintäkanavana ja toiminta tapahtuu johtokunnan alaisuudessa. Kotisivujen on tarkoitus palvella yhdistystä virallisessa tiedottamisessa sekä seuran käyntikorttina ulospäin.

Jätä hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Johtokunta käsittelee hakemukset ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

[wpforms id=”602″ title=”false”]

Kategoriat: Tiedotteet | Jätä kommentti

Kutsu vuosikokoukseen 11.4.2021 klo 17 alkaen

Metsästysseura Ilo kutsuu jäseniään vuosikokoukseen 11.4.2021 klo. 17 alkaen. Kokous suoritetaan ulkotiloissa uuden lahtivajan läheisyydessä. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Suositeltavaa on ottaa omat maskit ja käsidesiä mukaan. Kahvitarjoilua ei järjestetä.

– Johtokunta –

Jäsenasiat | Metsästysseura ILO ry (msilo.net)

Kategoriat: Kokoukset | Avainsanoina , , | Jätä kommentti

Metsästysvuokrasopimusten päivitys käynnissä

Metsästysvuokrasopimusten päivitys on nyt ajankohtaista. Hirvieläinten luvat haetaan huhtikuulla, ja maaliskuulla päivitetään maanvuokrasopimuskartat uutta lupahakua ja metsästyskautta varten.

MIKÄLI VUOKRASOPIMUKSET EIVÄT OLE AJAN TASALLA HIRVIELÄINTEN LUPAHAUSSA, EI MYÖSKÄÄN HIRVIELÄIMIÄ VOIDA METSÄSTÄÄ KYSEISILLÄ ALUEILLA!

Jokaisen jäsenen tulee vuokrata yhdistyslain mukaan maansa metsästysseuralle. Vuokraamatta jättäminen on yhdistyksestä erottamisen peruste. Tarkista Reviiri-palvelusta tai OmaRiistasta kiinteistöjesi tilanne vuokrauksen kannalta. (Ohjeet alempana)

Päivitä vuokrasopimuksesi ilmoittamalla asiasta maarekisterinpitäjä Pasi Virtaselle, joko sähköpostitse pasivirtanen61(a) gmail.com tai puhelimitse 040-5500116. Ilmoita samalla kiinteistösi, joiden osalta päivitys tehdään sekä ajantasaiset yhteystietosi.

Ohjeet vuokrasopimusten tarkistamiseen;

REVIIRI; Kirjaudu Reviiri-palveluun joko tietokoneella www.reviiri.org tai tarkista kännykällä Trackerissa tai BBarkissa (vaatii kirjautumisen). Kännykällä valittuasi karttatason Metsästysseura Ilo ry aktiiviseksi, näet kiinteistösi värjättynä. Mikäli kiinteistösi ei ole värjättynä, ei kiinteistöstäsi ole vuokrasopimusta järjestelmässä.

Oma Riista; Kirjaudu Oma Riista -palveluun. Laita alueen tunnukseksi U2JHQ9FQ8W (väliaikainen tunnus) ja katso kartalta värjäämättömät alueet. HUOM! Oma Riista palvelussa ei näy kiinteistökohtaisia rajoitteita, eikä sitä voi käyttää metsästysvuokra-alueen perusteena. Palvelussa näkyy ainoastaan hirvieläimille vuokrattavat alueet. Ainoa paikka, josta näet metsästyskelpoiset alueet on Reviiri.

Lisätietoja;
Arttu Huhtanen sihteeri@msilo.net
Pasi Virtanen pasivirtanen61@gmail.com

Kategoriat: Uncategorized | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Ilveskokous Irjanpirtillä 29.11.2020 klo 18:00 alkaen

Metsästysseura Ilo ry:n ilveskokous Irjanpirtillä 29.11.2020 klo 18:00. Ilmoittautuminen ilvesjahtiin ainoastaan kokouksessa joko henkilökohtaisesti tai välimiesmenettelyllä.

Johtokunta

Kategoriat: Kokoukset, Suurpeto | Jätä kommentti

Metsästysseura Ilo ry. myy tuotteita lahtivajahankkeen rahoitukseen

Myyty Pelti-uretaani -elementtejä vaikka kyttäyskoppiin! Metsästysseura Ilo myy kuvien mukaiset pelti-uretaani -elementit tarjousten perusteella. Tarjoukset pyydetään osoittamaan sihteeri@msilo.net osoitteeseen viimeistään 6.1.2021.

Elementteihin voi tutustua Irjanpirtillä tarkempiin mittoihin ym.
Elementteihin voi tutustua Irjanpirtillä tarkempiin mittoihin ym.
Elementteihin voi tutustua Irjanpirtillä tarkempiin mittoihin ym.

Osta jouluhirvi! Metsästysseura Ilo ry. myy hirvenlihaa kokonaisina ruhoina tarjousten perusteella. Myynnissä on yksi aikuisen hirven ruho ja yksi vasan ruho. Tarjoukset €/ruhokilo pyydetään osoittamaan sihteeri@msilo.net osoitteeseen viimeistään 26.11.2020. Hirvet pyydetään joulu-tammikuussa. Keskimääräisen aikuisen ruhopaino n. 174 kg, vasan 78kg.

Kuva David Mark Pixabaystä

MYYTY Seura myy asentamatonta kattopeltiä suoraan lavalla 137m2 oheisen kuvan mukaisesti. Peltien pituus on 4850 mm. Muut kuvassa olevat palat käytetään seuran eduksi.

Peltejä voi käydä katsomassa lahtivajalla ja ostaja on velvollinen poiskuljettamaan pellit ennen talvea. Tarjoukset ja kyselyt sihteeri@msilo.net osoitteeseen 13.11.2020 mennessä.

Kategoriat: Hirvi, Lahtivaja, Tiedotteet | Jätä kommentti