Lahtivaja nytkähti eteenpäin

10.10.2019 pidettiin seuran ylimääräinen kokous ja päivän esityslistalla oli lahtivajahankkeen tilanne. Lahtivajahankkeesta tehtiin keväällä päätös ryhtyä lahtivajaa uudistamaan ja sillä päätöksellä puheenjohtajan Heikki Virtasen johdolla muodostettiin työryhmä vajaa valmistelemaan.

Joutsenten reitti ry ohjaa LEADER-rahoitusta Ilon alueella, ja metsästysseurallemme myönnettiin ulkopuolista tukea 25% toteutuneista kustannuksista lahtivajaan. Tukea varten laadittiin suunnitelmat, haettiin rakennuslupa ja tehtiin selvitykset lahtivajan vaatimuksista, jonka pohjalta työryhmä haki rahoitusta, joka metsästysseura Ilolle myönnettiin.

10.10.2019 kokouksessa käytiin lävitse rahoituksen tilanne ja suunnitelmat. Seuran kokouksen päätökseksi tuli lähteä lahtivajaa viemään toteutusvaiheeseen. Kommentteja salista oli mm. “Jos ei nyt, niin koska sitten?” “Miten näin suurella seuralla ei olisi varaa hoitaa kunnollisia riistankäsittelytiloja kuntoon, kun pienemmilläkin on?” “Olen mukana talkoissa tekemässä siltä osin kuin vaan mitenkään osaan ja voin”

Kokouksen keskustelussa tuli selväksi halu kunnollisiin riistankäsittelytiloihin. Sillä seurauksella tuumasta ryhdyttiin toimeen ja aikataulun puolesta talkoolaisia tarvitaan kevään puolella. Lahtivajan pystytys on yhteinen voimainponnistus, mutta tuo meille kaikille paremmat edellytykset ensiluokkaiseen riistankäsittelyyn elintarvikkeisiin. Siis tuumasta toimeen, kuokka on nyt isketty maahan.

Kategoria(t): Lahtivaja Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa