Vieraslupamaksut

Kaudella 2020-2021 vieraskortin hinta on pienriistalle 10 € ja hirvieläinjahtiin 50 €. Vieraskortti on voimassa 24 h alkamishetkestä; ilmoita maksua tehdessäsi metsästyksen aloitusaika.

Vieraat voivat metsästää ainoastaan kutsuneen jäsenen seurassa. Aseellinen koiranohjaaja tarvitsee vieraskortin (esim. peurajahti) . Aseeton koiranohjaaja ei tarvitse vieraskorttia (esim. kyyhky- tai sorsajahti).

Näin maksat vieraskortin;

Verkkopankissa maksaessasi ilmoita viestikenttään seuraavat tiedot
– mikä vieraskortti (pienriista/sorkka)
– kutsujan nimi
– kutsutun nimi
– kortin voimassaoloaika

Maksa pankkitilille FI70 5059 0040 0038 23 / Saaja Metsästysseura Ilo ja summa 10 € pienriistakortti / 50 € sorkkaeläinkortti. Organisaatioille on olemassa laskutusmahdollisuus alla olevan linkin kautta. Tällöinkin maksu on oltava maksettuna ennen metsästystä.

Kausikortti kaudella 2020-2021 on 120 € ja johtokunta myöntää kortit tapauskohtaisesti. Hakemus osoitetaan johtokunnalle osoitteeseen sihteeri@msilo.net tai ollinheikki@dnainternet.net .

Kausikorttia varten tarvittavat tiedot tulee täyttää verkkolomakkeelle laskutusta varten. Maksu on oltava maksettuna ennen metsästystä ja kuitti on pidettävä mukana metsästettäessä. Huomioithan, että laskutukseen tarvitaan riittävästi aikaa. https://metsorekisteri.metsastajaliitto.fi/verkkolomakkeet/Tilaus/Tuote?organisaatio=2402910

Kategoria(t): kausikortti, vieraat, vieraskortti Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa