Metsästysvuokrasopimusten päivitys käynnissä

Metsästysvuokrasopimusten päivitys on nyt ajankohtaista. Hirvieläinten luvat haetaan huhtikuulla, ja maaliskuulla päivitetään maanvuokrasopimuskartat uutta lupahakua ja metsästyskautta varten.

MIKÄLI VUOKRASOPIMUKSET EIVÄT OLE AJAN TASALLA HIRVIELÄINTEN LUPAHAUSSA, EI MYÖSKÄÄN HIRVIELÄIMIÄ VOIDA METSÄSTÄÄ KYSEISILLÄ ALUEILLA!

Jokaisen jäsenen tulee vuokrata yhdistyslain mukaan maansa metsästysseuralle. Vuokraamatta jättäminen on yhdistyksestä erottamisen peruste. Tarkista Reviiri-palvelusta tai OmaRiistasta kiinteistöjesi tilanne vuokrauksen kannalta. (Ohjeet alempana)

Päivitä vuokrasopimuksesi ilmoittamalla asiasta maarekisterinpitäjä Pasi Virtaselle, joko sähköpostitse pasivirtanen61(a) gmail.com tai puhelimitse 040-5500116. Ilmoita samalla kiinteistösi, joiden osalta päivitys tehdään sekä ajantasaiset yhteystietosi.

Ohjeet vuokrasopimusten tarkistamiseen;

REVIIRI; Kirjaudu Reviiri-palveluun joko tietokoneella www.reviiri.org tai tarkista kännykällä Trackerissa tai BBarkissa (vaatii kirjautumisen). Kännykällä valittuasi karttatason Metsästysseura Ilo ry aktiiviseksi, näet kiinteistösi värjättynä. Mikäli kiinteistösi ei ole värjättynä, ei kiinteistöstäsi ole vuokrasopimusta järjestelmässä.

Oma Riista; Kirjaudu Oma Riista -palveluun. Laita alueen tunnukseksi U2JHQ9FQ8W (väliaikainen tunnus) ja katso kartalta värjäämättömät alueet. HUOM! Oma Riista palvelussa ei näy kiinteistökohtaisia rajoitteita, eikä sitä voi käyttää metsästysvuokra-alueen perusteena. Palvelussa näkyy ainoastaan hirvieläimille vuokrattavat alueet. Ainoa paikka, josta näet metsästyskelpoiset alueet on Reviiri.

Lisätietoja;
Arttu Huhtanen sihteeri@msilo.net
Pasi Virtanen pasivirtanen61@gmail.com

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa