Metsästysaluekartat

Jäsenenä näet Metsästysseura Ilo ry:n alueet kartalla sekä alueilla olevat rajoitukset kirjautumalla Reviiri -palveluun. Tunnuksena toimii jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi ja salasanasi saat klikkaamalla “unohtunut salasana” sähköpostiisi. Karttoja päivitetään jatkuvasti, eli kartoissa voi olla joitakin puutteita. Reviiri on jäsenelle maksuton palvelu. Täsmennyksiä vuokrattuihin/vuokraamattomiin alueisiin saat maarekisterinpitäjältä, Pasi Virtaselta.

Osalla vuokrattuja kiinteistöjä on metsästykseen kohdistuvia rajoituksia tai huomioitavia seikkoja (esim. riistalajit tai oikeus koiran auki pitämiseen). Nämä ovat kartalla saatavissa Reviirin kautta, jolloin kukin jäsen voi tarkistaa sijaintiinsa nähden voimassa olevat reunaehdot. Keskellä Ilon alueita on myös hirvieläimille vuokraamattomia alueita, jolloin myös hirven tai peuran metsästys ei ole alueella sallittua.

Esimerkkinä Trackerissa on ominaisuus “valikosta tämä paikka -> Ms Ilon tiedot tässä” josta näkee rajoitteita kartalla kyseisessä sijainnissa. Kartalle ilmestyy ilmoitus rajoitteista kyseisellä kiinteistöllä. Näin on helppo tarkistaa tiedot kartalla esimerkiksi tilanteissa jolloin toimitaan laidunmaiden tai tuotantorakennusten läheisyydessä. Laajahakuisella koiralla varoalue voi olla yllättävänkin suuri.